Top 3 merken enkellaarsjes

Op het internet zijn enorm veel enkellaarsjes met hak te vinden in alle soorten en maten. Doordat consumenten tegenwoordig erg gevoelig zijn voor de prijs van een product is er een dalende trend te zien wat betreft prijzen van consumentenproducten. Dit is ook het geval bij enkellaarsjes. Hoewel een lagere prijs in principe goed klinkt gaat de lage prijs helaas vaak ten kostte van de kwaliteit. Wij denken dan ook dat je beter wat meer uit kunt geven aan je enkellaarsjes door een kwalitatief goed merk te kopen. Deze laarsjes gaan waarschijnlijk vele malen langer mee en kunnen daardoor onderaan de streep zelfs goedkoper zijn dan goedkope versies die je snel weer zult moeten vervangen. Natuurlijk kan het lastig zijn om in de zee van aanbieders de goede enkellaarsjes eruit te pikken. We hebben onze top 3 op een rijtje gezet zodat je een idee hebt van welke merken kwaliteit leveren.

1. Shabbies

Shabbies zijn misschien wel de populairste laarzen van het moment. Dit merk van Fred de la Bretoniere is puur Nederlands, met een oorsprong in Amsterdam, en maakt mooi afgewerkte enkellaarsjes van goede kwaliteit. Meestal zijn de laarsjes van leer en hebben ze een middelhoge hak. De prijs van Shabbies enkellaarsjes ligt iets boven de 100 euro.

2. Sendra Laarzen

Sendra is een van oorsprong Spaans merk dat bekend staat om het maken van kwalitatief goede laarzen van echt leer. Ze produceren zowel hoge Sendra laarzen als enkellaarzen en dat alles nog steeds grotendeels met de hand. Een paar Sendra laarzen kopen zal helaas niet voor iedereen mogelijk zijn, aangezien de meeste laarzen rond de 200 euro kosten.

3. Mustang shoes

Als laatste merk in deze top drie een wat minder bekend merk, namelijk Mustang shoes. Dit minder bekende merk is ook gelijk een stuk goedkoper dan de andere twee merken. Voor rond de 60 euro heb je namelijk al een mooi paar Mustang boots. Het aanbod is enorm groot dus dat is altijd een voordeel. De meeste enkellaarsjes hebben een middelhoge hak en Mustang heeft ook diverse modellen Chelsea boots. De Chelsea boots hebben ze zowel voor mannen als vrouwen en zijn vaak boots met een cowboy-look.