Zo worden de Floris van Bommel enkellaarzen gemaakt

Het merk Floris van Bommel is onderdeel van van Bommel, schoenmakers die meer als 100 jaar bezig zijn met het maken van schoenen. Ze zijn ook één van de oudste Nederlandse schoenmakers. Het merk Floris van Bommel brengt meer kleur, bijzondere ontwerpen en energie naar de van Bommel schoenen. De kwaliteit en ervaring van Van Bommel vindt je natuurlijk terug in de schoenen van Floris van Bommel.

Floris van Bommel enkellaarzen

De nieuwe damescollectie van Floris van Bommel is verdeeld in verschillende stijlen. Casual, dressed en sport. Voor een meer casual stijl vindt je superleuke enkellaarzen. De huidige zomercollectie heeft in totaal drie verschillende enkellaarzen. Alle drie de schoenen worden op dezelfde wijze gemaakt. Hoe worden de schoenen eigenlijk gemaakt?

De Ago maakwijze

Alle drie de schoenen uit de huidige damescollectie zijn gemaakt volgens de Ago maakwijze. Hierbij wordt her bovenleer over de leest getrokken. Het bovenleer wordt gefixeerd onder de binnenzool. Voor extra demping is er onder de binnenzool een kleine hoeveelheid kurk aangebracht, naast demping zorgt het ook voor extra ondersteuning. De loop-zool wordt dan met lijm aan de binnenzool bevestigd.

Waar vind ik de schoenen

De schoenen van Floris van Bommel zijn niet goedkoop, maar je betaalt voor de kwaliteit en ze zijn het zeker waard. Via de officiële Floris van Bommel kun je de schoenen uit de nieuwe collectie vinden. De schoenen van Floris van Bommel worden ook door verschillende retailers verkocht. Hier krijg je ook vaak de schoenen van de voorgaande collecties ook terug.
Het mooie aan de Floris van Bommel is dat ze ook tijdloos en elegant zijn. Je kunt ze altijd wel aan. De schoenen van Floris van Bommel zijn ook online te vinden via verschillende webshops. Via shopping platform SuperSales kun je zelfs alle sale aanbiedingen van meerdere shops op één plek zien. Zo je kun een nieuwe paar Floris van Bommel enkellaarzen krijgen met hoge korting, vaak tot wel 50% korting.

Voor de allernieuwste collectie moet je toch altijd direct naar de bron, en dat is de Floris van Bommel website, en bij bestellingen boven de €100,- worden je schoen zelfs gratis geleverd.